2017 års SM är över, stort tack alla som kom!

Ett Mega tack till ALLA som hjälpt till under årets SM framförallt till Stig Lindstad och Magnus Gustafsson som oförtrutet arbetar sig igenom alla dagar med en aldrig sinande energi.
Givetvis alla andra runt tävlingen, Anita Andersson, Stig Andersson, Pia Thomsson, Håkan Thomsson, Therese Pagård, Sari Zetterblad, Catharina Palmqvist, Yvonne Pettersson Lundgren, Linda Öhgren, Kinna Ropers, Bohus Ropers, Klas Henriksson, Marit Elmhagen, Suz Karlsen, Veronica Persson och inte minst våra outröttliga domare Maj-Britt och Rick Lemay.

Tack även till Inge Överlien som hjälpte till med grenar till Ranch trailen, Terence McFadden som satte korna i Team Penning, Erik Brodin som tog hit bron och grindar, Keny Green Pettersson, som såg til att vi hade något attdra dummyn med, Siiri Svensson som hjälpte till med korna och att riva allt när det var klart, Helge Dyås som hjälpte till att få ropingen att fungera samt hjälpte till när vi rev allt, Marit Elmhagens sambo (tyvärr kommer jag inte ihåg vad han heter), EXCA som kom och visade upp sin verksamhet, Western Horsemen och Highridge som kom med sina butiker.

Och Food Trukken som sett till att vi har haft god mat hela tävlingen!
Och med detta så tackar SWShows med personal för sig som arrangör av SM och önskar nästa arrangör varmt Lycka Till!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter