Stort tack till SRCHA och ApHc för att ha förlagt sina årsmöten tillsammans med WS.

Fullt medvetna om att vi i Westernsverige varit dåliga på att bjuda in till att ha sitt årsmöte eller medlemsmöte och arrangemang till Sveriges alla westernföreningar vill vi ändå tacka SRCHA och ApHc som förlade sina möten till Jönköping Hotell & Konferens tillsammans med Westernsverige.

SRCHAs årsmöte var mycket välbesökt och fyllde nästan möteslokalen, mötet genomföres snabbt och smärtfritt och man fick en ny ordförande i form av Joakim Pettersson som definitivt inte är ovan vid den sitsen ...(han var ju ordförande under ett antal år tidigare), man fick även in några nya namn i styrelsen men det överlåter vi till SRCHA att rapportera om. www.srcha.eu

ApHcs möte var inte lika välbesökt men bestod av ett antal personer som brinner för Appaloosan och föreningen. Det blev ett ganska snabbt årsmöte med mkt intressanta diskussioner efteråt. Ordförande här är och var Anneli Werelius. www.aphc.se

Vi i westernsverige på återseende och hoppas att vi ses snart igen.
 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter