Cuttingkval och final SM 2016

Tyvärr visade det sig att årets Cuttingkval inte nådde SM status pga av för få startande i klassen. Vi är givetvis ledsna över detta liksom att vi är ledsna över att flera andra klasser inte heller nådde SM status MEN vi har inför 2017 års SM en plan för att hitta en lösning på problemet att varken ni ryttare eller vi arrangörer vet om det blir SM status på klassen eller ej förrän den har startat och vi vet antalet startande.
Håll utkik efter 2017 års Propp så får ni veta hur vi tänker för att förhindra att ni betalar pengar för en klass som inte har SM status och hur vi som arrangör skall på förhand veta vilka klasser som har SM status.  

Ni har väl sett att 2017 års SM flyttar till Juli månad närmare bestämt 5-12 Juli!
Vi ses då :)

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter