Ändrad startdag och klassordning på SM!

Det är med stor frustration och besvikelse vi har behövt ta till drastiska steg för att kunna genomföra detta SM.
Varför ...undrar du?
1. Antalet anmälda är mkt lägre än budget vilket gör att vi stod mellan valet att inte genomföra tävlingen eller att minska kostnaderna.

2. Då vi tror att SM är en viktig tävling för Svensk Westernridning på alla nivåer blev planen att vi måste korta tävlingen dels för att vi inte fyller alla dagar och nästa anledning är att minska utgifterna.

2. Axvalla har trav under tisdagen vilket inte var klart då SM planerades 2015. Detta innebar att vi skulle använda tältboxar men kunde bara ha dem till onsdag vilket innebar att ni skulle behöva flytta in i permanenta stallar under onsdagen.

3. Detta innebär också i sin tur att den del klasser måste flyttas, antingen för att få till dagarnas längd och/eller att få en smidigare dag med färre ombyggnader på banan = korta tiden (för det är ju inte på något vis så att funktionärer står i kö för att se till att förverkliga tävlingar).

4. Det innebär också att det kommer att finnas rosetter att köpa för självkostnadspris för era placeringarna i kvalet, OM vi inte kan få Ras/tävlingsföreningarna att sponsra med dessa. Givetvis blir det medaljer, rosetter, gehäng och prispengar i finalerna som vanligt. 

5. Vi har även nu planerat in Ranch Trailen och den får stå i rampljuset på lördagen. Skicka gärna en snabb anmälan via den turkosa knappen på anmälnings sidan och betala til samma konto som tidigare. 

Vi VET att detta påverkar mångas planering och vi är givetvis oerhört ledsna för detta MEN att ta ut er frustration och besvikelse på oss kommer inte att hjälpa något...ALL vårt fokus MÅSTE få läggas på att planera för tävlingen så att dem av er som kommer får ett fantastiskt SM.
Vi förstår också att boxplanering och camping bokningar måste ändras beroende på detta men ta det lugnt och titta igenom era tävlingsdagar och skicka ett meddelande via den turkosa knappen ovanför orginal anmälan på vad ni vill göra!

Snälla ni! vi har fått en mkt sen avbokning av matserveringen och ta emot förslag/iniativ på servering under tävlingen. Tips: Matvagn, catering, privata iniativ med kokt korv, godis osv. Sen behöver vi givetvis funktionärer hela veckan, har du eller känner någon med traktorkort och/eller förarbevis på lastmaskin behöver vi dig! 
Vill du minska kostnaden för ditt tävlande genom att hjälpa till mellan dina klasser så är deta också görbart...hör av dig till Catharina@wris.se.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter