Inbjudan: Gemensamt Höstmöte för alla westernorganisationer i Sverige

Gemensamt Höstmöte för alla westernorganisationer i Sverige

Datum: Lördag 14 november 2015
lats: Axevalla, Skara Lokal: A-tränarrummet inne på stallbacken, vid Veterinärstallen
Tid: kl. 13-16

Representanter från alla westernföreningar, tävlingsarrangörer eller andra westerninriktade företag är välkomna. Det är inget måste att vara medlem i Westernsverige för att få delta på Höstmötet i år. Agenda:

* Information från Westernsverige Vad händer inom Westernsverige, vad arbetar Westernsverige med och hur ser framtiden ut för westernridningen i Sverige.

* Gemensam tävlingskalender för 2016 Vi diskuterar den gemensamma tävlingkalendern och information om alla tävlingar som är satta för 2016 samlas in för sammanställning.

* Hur ska en gemensam disciplinnämnd arbeta? Diskussion kring disciplinnämndens syfte, arbete, påverkan och sammansättning.

* Förslag på frågor som Westernsverige ska arbeta vidare med Kom gärna med förslag på frågor som er förening/organisation gärna ser att Westernsverige samordnar eller arbetar vidare med.

Anmäl deltagande och vilken förening/organisation ni representerar senast den 9 november till: malin@horsesupport.se

Westernsveriges målsättning är öka samarbetet mellan westernföreningar och westernföretag i Sverige för att gynna westernridningen som helhet. I år formaliserades nätverket Westernsverige och nu vill vi arbeta mer med de gemensamma frågorna som rör westernridningen i Sverige såsom en gemensam tävlingskalender, etik och disciplin kring tävling och det gemensamma Svenska Mästerskapen i Westernsridning.
/
Välkomna önskar Westernsveriges styrelse

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter