Westernsverige har även två nya sponsorer!

Våra nya sponsorera är välkända i branchen och har måna meriter i sina respektive dicipliner.
Göran Lindström Cuttinghorses finns numera på Jultorp Ranch där han bedriver sin verksamhet med träning av framförallt cuttinghästar och ryttare men erbjuder många andra aktiviteter till och med häst. Dessutom är Jultorp öppet för andra aktiviteter som ex fester och sammankomster bla. hölls ju 2015 års Westergala där.

Jip Quarter & Performancehorses med Joakim Pettersson som ansvarig har under många år erbjudit sina tjänster som tränare och instruktör. Han finns på egna gården utanför Falköping där han tar emot hästar för in och tillridning, man bedriver också avel av quarterhästar och har gjort i många år. På gården tar man även emot elever som vill träna sig och sina hstar under ledning av Joakim.