2 Nya medlemmar i Westernsverige godkända på gårdagens möte.

Vi säger hjärtligt välkomna till WRAS (Western Riders Association of Sweden) som är Sveriges största förbund och har 1600 medlemmar under sig och representerar alla westerryttare oavsett hästras och inriktning. Wras har ett 40 tal klubbar under sitt paraply. Här kan du läsa mer om WRAS.

Vi önskar även AAAworks AB/Bökeberg Arena välkomna som medlemmar, detta företag är välkända för alla tävlingsryttare i Sverige kanske framför allt för reiningryttarna. AAAworks AB arrangerar ett antal tävlingar på Bökeberg Arena i Skåne. Här kan du läsa mer om tävlingarna på Bökeberg.

Westernsverige ser fram emot fler ansökningar  och fler medlemsklubbar/föreningar...alla klubbar (utom dem som är underställda WRAS) kan ansöka om att bli medlemmar liksom de företag/organisationer som är rena tävlingsarrangörer. Så skicka in din ansökan redan idag...Bli en del av framtiden för Westernridningen i Sverige.